18.10.15

Solante Pregna Spf50 Losyon 150ml



Cilt renkleri beyaz ya da açık pembe olan sarışın tendeki kızlar genelde bronzlaşmaz. Bu tip ciltlerde korunmasız bir şekilde güneşte kalmak, yanıklara yol açabilmektedir ve bununda sonucunda cilt kanseri riski artmaktadır. Sarışın ve kızıl vücutlar için losyon formlarını, yüz için de kremleri tercih etmelisiniz. Çünkü sarışınların ciltleri genel olarak daha kuru ve hassastır. Kullanılacak losyonlar sıvı kıvamda olduğu için de gözeneklerin tıkanmasını önleyecektir. Güneş gözlüğü ve geniş kenarlı şapkalarda alternatif yöntemler olsa da bazı özel losyon ürünlerinin kullanılması gerekmektedir.

Güneşten korunmak için üretilen Solante Pregna Spf50 Losyon, özellikle bebek sahibi olacak bayanların hassaslaşan ciltlerine özgü geliştirilmiştir ve ileri düzeyde koruyucu bir bakım ürünüdür. Gebelik dönemlerinde oluşabilecek kloazma ve güneşin zararlı etkilerinden, hassas olan cildinizi korumak için özel olarak geliştirilmiştir. Yağsız formülü ile sivilcelenmeye neden olmadığı gibi, suya dayanıklı bir formüle sahiptir. Bu durum klinik olarak test edilmiş ve ürün satışa sunulmuştur. Losyonunun tüm içerikleri gebelik dönemine özgü şekilde bilimsel verilerle desteklenerek seçilmiştir. Ayrıca yüksek derecede zararlı olan UVA / UVB ışınlarına karşı koruma sağlamaktadır. Bunların yanında mineral filtrelerce zengin formülü ile cildi uzun süre nemli tutacaktır. Anne adaylarında sık görülen cilt lekelenmelerinin ve gebelik dönemi sonrasında oluşacak cilt lekelerinin önlenmesinde de etkilidir. Özellikle bu dönemde meydana gelen hormonal değişikliklerden dolayı, ciltte meydana gelecek yağlanmayı önleyecektir. Benzersiz formülü ile zararlı toksinlerin yok edilmesinde de etkilidir. Son olarak cilde yumuşaklık ve pürüzsüzlük sağladığı için tavsiye edilebilir ürünler arasında yerini almaktadır.

SolantePregna Spf50 Losyon 150ml güneşten korunma ürününün kullanım şekli ise son derece basittir. Temizlenmiş olan cilde, güneşe çıkmadan 20 dakika önce masaj yöntemiyle uygulamalısınız. Daha sonra cildinizde olumsuz etkilere yaratabilecek olan toksinlere karşı gün boyu koruma sağlayabilirsiniz. Ayrıca her sabah uygulanması uzmanlar tarafından önerilmektedir. Gerekirse gün içerisinde bir kez kere daha uygulayabilir ve güneşe karşı kesin bir tedbir alabilirsiniz. Solante Losyon 150ml tüm bu özellikleri sayesinde oldukça tavsiye edilebilir bir ürün haline gelmiş ve hamile bayanların ilk tercihleri arasında yerini almıştır.

Kaynak : http://www.dermoeczanem.com/solante-pregna-spf50-losyon-150ml

1 yorum:

  1. Önümüzdeki yaza kesin bu üründen alacağım malum yanıp bronzlaşmak yerine direk domatese dönüyorum :)

    YanıtlaSil

Yorumlar buraya..