30.12.15

Erkek Giyiminde Pierre Cassi

Klasik giyinmeyi seven erkeklerin en çok giymeyi tercih ettiği kıyafet tabi ki takım elbisedir.Takım elbiseyi tamamlayan şık bir gömlek ona uygun bir kravat ve onu bütünleyen kol düğmeleri.
erkek giyim


Takım elbisede adreslerin biri de Pierre Cassi.İsmi sizi yanıltmasın %100 yerli sermaye ile 1970 yılında Hüseyin URAL tarafından İSTANBUL da kurulmuş , bugün 42 yabancı ülkeye ERKEK GİYİMİ ihracat eden köklü bir kuruluş Tekstil sektörünün yeni yüzü olan firma tüm enerjisini erkek takım elbise-damatlık-çocuk-bebe takım elbise modelleri için harcıyor.
Pierre Cassi ürünleri ile her zaman en şık ve en çok beğenilen erkek giyim koleksiyonlara sahip olmuştur. Sayılı meslek grubundaki insanların üzerinde mutlaka bir Pierre Cassi imzasını görmek mümkün olacaktır.
Çizgisinden ve kalitesinden asla ödün vermeyen bu güçlü markanın erkekler için ürettiği takım elbiseler bir kalıp halinde adeta üzerine oturuyor ve asil bir görüntüye sahip olmanızı sağlıyor. Pierre Cassi her zaman rahat giyilebilen ve kullanılabilen tasarımlar üretmiştir.

 giyim bayilik sistemi ile de çalışıyor.İsterseniz yarı bayiilik yada outlet bayiilik alabilirsiniz.


1 yorum:

Yorumlar buraya..