24.7.16

Avene Güneş Ürünleri





Avene Güneş Kremi
Avene, termal su etkili doğal içerikleri ile egzama gibi dermatolojik rahatsızlıkların tedavisinde destekleyici etki gösterir. Kendi Dermatolojik Hidroterapi Merkezi’nde geliştirdiği formüllerini kullanıcılarıyla buluşturan marka dünya çapındaki sayılı kozmetik markalarından biridir.


Avene Güneş Kremi Serisi

Avene Güneş Kremi serisi göz yakmadan ve ciltte iz bırakmadan güneşten gelen zararlı ışınlara karşı geniş koruma sağlayan bu ürünlerden oluşur. Suya dayanaklı yapısı sayesinde uzun süre kullanım imkânı sağlar. Paraben içermeyen yapısı ile alerji benzeri risk oluşturmaz. Olası hücre hasarlarına karşı koruyu etki gösteren ürünler çok yönlüdür ve kan dolaşımını hızlandırarak yaşlanma etkilerine karşı cildin savunmasını güçlendirir.

Avene Güneş Kremi Ürünleri


 Cleanance Solaire Spf 30 & Yağlı ve Akneli Ciltlere Güneşten Koruma Kremi: Özel filtre etkisi sayesinde güneş ışınlarına karşı yüksek faktörlü koruma sağlar. Yağlanmaya bağlı parlamaları azaltır.

 Reparateur Apres Soleil & Güneş Sonrası Nemlendirici: Hassas ciltlere yönelik geliştirilen ve güneş sonrası cildi yatıştırıcı özelliğe sahip nemlendiricidir.

Avene Creme SPF 50+ & Karma Ciltler İçin Güneş Kremi: Hafif renkli yapısıyla cildin pürüzsüz hal almasına yardımcıdır. Karma ciltlerde yüksek koruma etkisi gösterir.
 Avene Güneş Kremi Reflexe Solaire SPF 50+ & Tüm Ciltler için Yüksek Faktörlü Güneş Kremi: Her cilt tipi için güneş ışınlarına karşı koruyucu etkili, suya dayanıklı güneş kremidir. Güneş kaynaklı cildin verdiği olumsuz tepkileri otomatik olarak en aza indirir.

Lait Mineral & Güneş Koruma Sütü SPF 50+: Güneş kaynaklı yanık ve kızarıklık gibi sorunlara karşı cildin korunmasına yardımcı üründür. Mineral içerik sayesinde cildin parlak ve dolgun görünmesini sağlar.

SPF 50+ Güneş Koruyucu Sprey: Hassas ciltler için güneş ışınlarına karşı uzun süre etkili SPF 50 derecelik koruma sağlar.
Emulsion SPF 50+ & Karma Ciltler İçin Güneş Kremi: Özel formülü sayesinde karma ciltlerin kullanımı için SPF 50+ faktörlü yüksek koruma sağlar.

Cream SPF 50+ & Güneş Kremi: Cildin yenilenmesini sağlar ve güneşten dolayı oluşan kuruluklarda nem dengesinin yeniden kazandırılmasına yardımcıdır. Ton dengesizliklerini giderir ve bronzlaştırma sağlar.

Spray Enfant SPF 50+ & Çocuklar İçin Güneş Koruyucu Sprey: Hassas ciltler için özel olarak formüle edilen üründür. Çocuklarda uzun süre kalıcı koruma sağlar. Sprey formu sayesinde hücresel etki yaratır.

Autobronzant Hydratant & Güneşsiz Bronzlaştırıcı Krem: Güneşe çıkmadan bronzluk kazanmak isteyenler için üretilmiştir. Lekesiz ve homojen bir cilt rengi sağlar, 1 saat içerisinde cildi koyulaştırır .

Avéne Farkı
Avene, hipoalerjenik & antikomodejenik özelliklerde ürünlere sahiptir. Ayrıca, benzeri olmayan ve kalcı etki yaratan ürünler, vitamin ve mineral içeren zengin içerikler, ferahlatıcı ve yatıştırıcı etki gösteren yoğun silikat formülü ile uluslar arası standartlarda kullanıcılarıyla buluşur.

Avene güneş ürünleri ve Avene markasının diğer cilt bakım ürünlerini portakalrengi.com adresinden inceleyebilir ve güvenle sipariş verebilirsiniz.


2 yorum:

Yorumlar buraya..