4.7.16

Kadınlar İçin Başucu Kitabı

Dünyanın en çok satan moda dergisi olan Elle 1945 yılında Pierre Lazareff ile eşi Hélène Gordon tarafından kurulmuştur ve şuanda dünyada 28 farklı dilde yayımlanmaktadır. Fransızca’da kadın ya da kadının anlamına gelen ve  "Si elle lit, elle lit Elle (Okursa, Elle okur)" sloganıyla kitlelere ulaşan Elle, hedef kitlesini temel olarak kadınlardan oluşturan moda, güzellik, sağlık ve eğlence konulu bir dergidir. 1976’da internet sitesi olan www.elle.com.tr ile online faaliyete geçmiştir.




Türkiye dâhil 60 ülkede ve yayınlanan derginin Türkiye’deki üretim ve dağıtımını Doğan Burada Dergi yapmaktadır. Elle, en başından beri hedef kitlesi olarak belirlediği kadınlar için modadan güzelliğe, ünlüler ve stil sahibi olmaktan podyumlara, astrolojiden ilişkiler dünyasına, kültür sanat, yemek ve geziye kadar birçok alanda içeriğe sahiptir. Moda bölümünde en küçük bedenden en büyük bedene son dönem trendlerini yansıtan Elle, dünyaca ünlü kadınların taşıdığı modayı okuyucularına sunuyor. Moda haberlerinin yanında nasıl giyinmeli, sokak modası ve moda galeri bölümüyle okuyucularına günlük giyimden seçkin davetlere kadar birçok tarzda çeşitli trendde seçenekler sunuyor.
Her kadın için vazgeçilmez bir alan olan sağlık ve güzellik bölümünde, saçtan makyaja, cilt bakımından parfüme, fitness ve estetikten sağlıklı kalmanın yollarına, güzelliğe dair ne varsa uzman yorumları ve önerileri ile paylaşılıyor. Büyüğünden küçüğüne galaların odak noktası olan kırmızı halılar, kimler yürüdü, yürüyenlerin şıklık yarışı, kapak çekimleri, ünlülerin hayatlarındaki önemli gelişmeler, hayranların sabırsızlıkla beklediği albüm, film ve konserler ünlüler ve stil bölümünde yerini alıyor.

Zuhair Murad’dan Maison Valentino’ya birçok ünlü tasarımcının son moda kreasyonlarının tanıtımları podyum bölümü ile kadınlara sunuluyor. Tüm kadınlar için inanıyor da olsa inanmıyor da olsa astroloji ilgi çekici bulunur. Elle, kadınların isteklerini göz önünde bulundurarak, bir bölümünü astrolojiye ayırıyor. Astrolog Pınar Atmaca, kişiye özel yorum almak isteyenler için irtibat numarası da sağlıyor. İkili ilişkilerde, aşk hayatında ve sekste izlenecek hangi doğru yolların kadınları nasıl mutlu edeceği de Elle’in önem verdiği bölümlerden biri. Aşk, hayatın doğal ve mutluluk veren parçası olduğundan hemen her kadın bunu yaşamak ve yaşarken hem kendisini hem de partnerini çok mutlu etmek ister. Bu noktada biraz yardım almak isteyen kadınlar bu yardımı Elle’de bulacaklardır

3 yorum:

  1. Her ay düzenli olarak aldığım dergi severek okuyorum 😁

    YanıtlaSil
  2. Reklamı ve moda sayfalarını biraz fazla bulsamda sevdiğim dergilerden biridir Elle...

    YanıtlaSil
  3. bende severek okuyorum.Yazı için teşekkürler tatlım

    YanıtlaSil

Yorumlar buraya..