11.12.13

L’OCCITANE Shea Butter Koleksiyonu / Shea Ultra Soft Cream




SHEA BUTTER DOKUNUŞU 

Vanilya Buketi, Lezzetli Limon, Gül Özü... 

L’OCCITANE her bir Ultra Soft Cream formülünde %10 shea yağı ile üç nefis bahar esintisini harmanlayarak soluk kış günlerinizi renklendiriyor: 

Soğuk geçen kış ayları boyunca, düşük sıcaklıklar ve korunmak için giyilen kalın kıyafetler cildinizi nemli ve yumuşak bir hisse hasret bırakır. Ultra Soft Cream hafif dokusuyla cildinize nüfuz eder ve saniyeler içinde derinlemesine rahatlık sağlar. 

Seçtiğiniz bahar kokusu anın ve günün renkleriyle şekillenecek, renklerin tonuna ruhunuz karar verecek. Ayrıca neden bir karar vermek zorunda olasınız? Bu üç renkli tasarım bir arada mükemmel ve onları ayırmak acımasızlık olur; öyleyse üçü de sizin olmalı...

KIŞ GÜNLERİNİZİ ISITIN

SHEA BUTTER; ÇOK AKILLI BİR İÇERİK

L’OCCITANE Shea yağı ile geliştirilmiş komple cilt bakımı ürünlerini geliştiren ilk kozmetik laboratuvarlarından biri. Bu kıymetli içerik cildi besler, nemlendirir ve korur. Daha bir çok dikkat çekici özelliği saymakla bitmez.
Shea yağının başarısı Burkina Faso’daki kadınlar sayesinde ortaya çıkmıştır. Kullandığımız Shea yağı 1980 yılından beri markamızın yaratıcısı Olivier Baussan tarafından başlatılan sürdürülebilir ortak kalkınma programı aracılığı ile üretilmektedir. Son dönemlerde Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı L’OCCITANE’ı çalışmalarından ve Burkina Faso’daki kadınlara katkılarından dolayı örnek şirket olarak resmen tanımaktadır.


 L’OCCITANE SHEA FABULOUS OIL 100ml - EFSANEVİ YAĞ

Ayçiçeği, baobab ağacı, havuç tohumları... bitkisel yağların bileşimi ince ve narin kıvamı ile Efsanevi Yağ adını hak eden Shea yağı ile %5 oranında karıştırılıyor. Özenle kokulandırılmış, yeni, saç ve vücut kullanımı için tasarlanmış Shea Butter ürünleri yağlı bir his bırakmazken saçınızın ve cildinizin pürüzsüz ve parlak olmasını sağlar. Cildiniz rahatlar. Saçınız yumuşak, esnek ve ışıltılı bir yapıya sahip olur.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar buraya..