20.12.13

Yeni yıl hediyesi için farklı bir seçenek: Lukapu Fotokitap


Yılbaşında sevdiklerine farklı hediyeler almak isteyenler için güzel bir seçenek olan Lukapu fotokitaplar 22 Aralık tarihine kadar %25 indirimle sunuluyor.
Yılbaşında sevdiklerinize farklı bir hediye almak ister misiniz? Lukapu kişiye özel fotokitaplar 22 Aralık tarihine kadar %25 indirimle alınabiliyor.




Yeni yıl yaklaşırken sevdiklerinize anlamlı hediyeler bulmanın tam zamanı. Hediye alırken en fazla zorlandığımız konu ise sevdiklerimizi mutlu edecek bir hediye bulabilmek. Bu yıl sevdiğinize farklı bir hediye vermek ister misiniz? İşte size güzel bir seçenek; Lukapu Fotokitap.
Lukapu’da istediğiniz Fotokitap’ı oluşturmak ve sipariş vermek çok kolay.
25 TL’de başlayan seçenekler ile her bütçeye uygun hediyeler sunan Lukapu’da en fazla tercih edilen hediye seçeneklerinin başında Büyük Kare, Klasik, Kare Fotokitaplar ve masa takvimleri geliyor.
Lukapu, sevdiklerinizle geçirdiğiniz mutlu anları daha kaliteli ve renkli bir şekilde saklamanızı sağlıyor. Tüm güzel anılarınızı kaliteli fotokitaplara veya fotoğraflı takvimlere dönüştürüyor ve fotoğraflarınızdan sevdiklerinize armağan edebileceğiniz çok güzel bir yılbaşı hediyesi ortaya çıkarıyor.
http://www.lukapu.com/tr, 22 Aralık tarihine kadar tüm ürünlerinde %25 indirim yapıyor. Kampanya için tek yapmanız gereken sizi gülümsetecek anıları bir araya getirmek…
Kampanyadan yararlanırken daha geniş bilgiye sahip olmak için http://www.lukapu.com/tr adresini ziyaret edebilir, 0212 279 50 60 numaralı telefonu arayabilir ya da sosyal medya hesaplarına ulaşabilirsiniz.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar buraya..