22.7.14

Bodrum tatili için Otel alternatifleri


Ege’nin göz bebeği Bodrum’da güzel bir tatil arzuluyorsanız, ancak kalacağınız otel için henüz karar veremediyseniz Otelz’deki Bodrum otelleri tam size göre. İşte size Otelz’deki otellerin bazıları;


Club Blue Dreams
Homeros’un “Ebedi Mavilikler Ülkesi” diye söz ettiği Bodrum’un en güzel koylarından biri olan Zeytinli Kahve’de 700 m uzunluğunda özel plajıyla denize sıfır konumda olan Club Blue Dreams, Bodrum merkezine 10 km, Bodrum-Milas Havaalanı’na ise 23 km uzaklıkta bulunmaktadır. Club Blue Dreams konaklama mekanları, Bodrum’un tarihi ve yerel mimarisinden esinlenerek tasarlanmış, sokaklarla birbirine bağlanıp mahalle görünümü verilmiş 2-3 katlı evlerden oluşuyor.

Toplam 289 standart ve deluxe odalarında eşsiz deniz manzaralı balkonların yanı sıra LCD televizyon, uydu yayın, minibar, klima, küvetli banyo, tuvalet, elektronik kasa, telefon ve saç kurutma makinesi gibi donanımlar yer alıyor. Deluxe odalarda ek olarak bulunan su ısıtıcı, çay ve kahve setleri de misafirlerine kolaylık sunuyor.

Her şey dahil sistemiyle hizmet veren Club Blue Dreams’te kahvaltı, öğle ve akşam yemeklerinin zengin menü ve deniz manzarası eşliğinde sunulduğu Turquise Restoran, plaj keyfinizi yiyeceklerle taçlandırabileceğiniz snack bar ve Patisserrie dışında Türk ve dünya mutfaklarından eşsiz lezzetlerin sunulduğu Kebap House, Ristorante il Faro, Deep Blue ve China Mania a la carte restoranları da mevcut. Açık yüzme havuzu, aqua park, spa ve fitness merkezi, spor aktiviteleri ve animasyonlarla gün boyu yapacağınız aktivitelere açık hava diskosu ve tiyatrosuyla eğlenceyi de katabilirsiniz.

İsis Hotel&Spa

Ege'nin incisi Gümbet'te bulunan İsis Hotel Bodrum merkezine 4 km, Milas - Bodrum Havaalanı'na 45 km uzaklıktadır. Asarlık Mevkii'ndeki tesis, berrak kumlu denizi ve üstün hizmet kalitesiyle misafirlerine keyifli bir tatil sunuyor.

Türkiye'nin en konforlu tesislerinden olan İsis Bodrum'da 292 adet club oda ve 108 adet otel odası olmak üzere toplam 400 oda bulunuyor. Balkon, merkezi klima, küvet ve duşlu banyo, uydu yayını, çift telefon, minibar, kasa ve farklı donanımlara sahip tek kişilik, çift kişilik, engelli odaları ve aile odalarının yanı sıra Sultan Suit, Vezir Suit, Şehzade Suit ve Junior süitler lüks ve konforu bir arada yaşatıyor.

Ultra her şey dahil konseptinde olan İsis Hotel sabah, öğle ve akşam açık büfe yemekleri, geç kahvaltı, dünya mutfağından lezzetlerin servis edildiği restoranları, snack ikramı, çay saati, gece çorbası, mini bar, 24 saat alkollü-alkolsüz içecekleri ile misafirlerine dört dörtlük bir tatil sunuyor. Ayrıca diyabetlilere özel Light Büfe ve çocuklara özel Mini Büfesi ile herkesin beklentilerini karşılıyor.

200 metre marinası, özel plajı, açık ve kapalı havuzlarıyla öne çıkan İsis Hotel'de Sultan masajı, relax masajı, Thai İsis Terapisi ve geleneksel Bali Masajı, cilt ve vücut bakımları, jakuzi, Türk hamamı, oksijen terapisi ile ruhunuzu ve bedeninizi dinlendirebilir; spor alanları, jet ski, dalış kursları, banana ve flyfish gibi aktivitelerle keyifli vakit geçirebilirsiniz.


Kefaluka Resort

Bodrum Akyarlar’da kurulmuş olan KEFALUKA Resort, Milas Havaalanına 60 km,Turgutreis şehir merkezine 10 km, ve Bodrum şehir merkezine 25 km uzaklıktadır..

Kefaluka Resort Hotel, Ege’nin derin maviliğini kucaklayan, tüm odalarından muhteşem deniz ve doğa manzarası sunulan, büyülü mimarisi ile olağanüstü ortamlar yaratan lüks bir tatil, masalsı bir deneyim, ilk görüşte aşktır. Tatlı esintilerle buluşan gün batımı unutulmaz anılarla birleşecek, Kefaluka Resort Hotel farkını hissedip yaşayacaksınız. Otel odalarında kablolu internet bağlantısı (ücretli), LCD TV, radyo kanalları, film ve müzik kanalları, balkon veya teras, banyo,tuvalet, küvet, saç kurutma makinesi, direkt telefon, banyoda telefon, merkezi ısıtma/ soğutma sistemi (çalışma saatleri mevsim koşullarına göre değişiklik göstermektedir),minibar, kasa, laminat parke zemin standart olarak mevcuttur.


Koyları, eşsiz denizi ve eğlence seçenekleri ile tatil için en doğru seçeneklerden biri olan Bodrum’da istediğiniz otele rezervasyon yaptırmak için Otelz.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar buraya..