3.7.14

Eczanemizde.com.tr ile tanışalım mı?



Düzenli olarak internetten alışveriş yaptığınız dermo kozmetik siteleri var mı ?
Hangileri ?
Avantajları neler..
Fırsatlarını değerlendirebiliyor musunuz?
Size hangi fırsatları sunsa cazip gelir..
Merak ediyorum ciddiyim.:)
Hem de çok..

2 hafta önce eczanemizde.com.tr den minik bir alışveriş yaptım.
 Evde minik bir su kuşu yaşıyor. Kullanılan  genel temizlik ürünleri hop diye bitiveriyor.Elimden geldiğinde stok yapmaya çalışıyorum. Çocukları rahatlatmak için güzel bir banyo gibisi yok bunun için  Sebamed ürünleri her zaman yanımda. Banyo suyuna damlatılan bir kaç damla sebamed banyo köpüğü ile banyo saatlerimizi keyifli ve eğlenceli geçiriyoruz.  İçeriğinde bulunan papatya özü sayesinde bebeğim inanılmaz rahatlıyor.-5 yaşında olsa da o benim bebeğim- Banyo suyuna bir kaç  damla damlatıp köpürterek kullanıyoruz.

Sebamed ürünleri sadece çocuklar için mi hayır tabi ki...

Yakışıklı prensimin peşinde koşuşturmalardan kendime vakit ayırmaya zaman bile kalmıyor. Neyse ki yüz yıkama jelleri var hem kullanımı pratik hem de hassas cildimi kısa sürede temizleyip, ferahlıyorum.






 Yaz günlerinde hem yetişkinleri hem de çocukları güneşin zararlı etkilerinden korumak gerek ve  La Roche-Posay  50+ uva spf  sıcak yaz günlerinde hep yanımda üstelik paraben içermeyen parfümsüz formülüyle çantamda yerini aldı.





Kendime ve Kerem'e alışveriş yaparken babamızı da unutmamak lazım değil mi ? Bioderma'nın ilk kez deneyeceğimiz ürünü Node P kepek sorunlarına bire bir diyorlar. Deneyip sizlerle paylaşacağım.



Unutmadan eczanemizde.com.tr yaz ayları için harika kampanyalar hazırlamış. 
 75 TL ve üzeri ise plaj çantası hediye ediyor ve  süper hızlı bir şekilde kargolanıyor. 

Fırsatları kaçırmamak için eczanemizde.com tr  üye olmayı unutmayın olur mu 




1 yorum:

  1. Çok güzel ürünler gelmiş lakin La Roche güneş kremi eski versiyonu.Yeni versiyonu kısa ve tombul. Son kullanma tarihi ne zaman canımcm?

    YanıtlaSil

Yorumlar buraya..