2.9.14

Gümüş Takıda güvenilir adres www.gumustutkusu.com

  #cananilesummerparty etkinliğine sponsor olan  gumustutkusu.com u   yakından tanıyalım.


                                    Gümüş Tutkusu
Firmamız 1989 yılında kurulmuş olup merkez ofisi ve üretim atölyesi İstanbul'dadır. Firmamız sadece kuyumculuk ve mücevherat sektöründe faaliyet göstermektedir ve ürünlerimizin %70'ini aşan bölümünü yurtdışına ihraç ediyoruz.
Yurtdışında toptan altın firmalarına koleksiyonlarımızı Golden Angels markası ile sunuyoruz. Golden Angels markamız altında 14 ve 18 ayar altın ve zirkon taşlardan mamül mücevher ürünlerimiz bulunmaktadır. Golden Angels markası Avrupa, Amerika, Ortadoğu ve Kuzey Afrika’da toplam 26 ülkede toptan mücevher firmaları tarafından yakından tanınmaktadır.


PIRLANTA MÜCEVHER’DE GÜVENİLİR BİR MARKA BELLA GLORIA

Firmamız; pırlantadan mamül mücevher üretimini Golden Angels markasından ayırarak 2001 yılında trendi belirleyen tasarımcılarımızın oluşturduğu mücevher koleksiyonlarını BELLA GLORIA markası ile sizlerle buluşturmaktadır.
BELLA GLORIA markamız patentli tasarımlarımız ve üstün kalitedeki mücevher koleksiyonları ile çok kısa bir zaman içerisinde sizlerin ilk tercihlerinden birisi olmuştur. BELLA GLORIA’nın yakaladığı bu başarının ardında; sizleri işimizin kalbine koyan çalışma felsefemiz vardır. Koleksiyonlarımız moda trendleri ile beraber sizlerden gelen öneriler doğrultusunda oluşturulmaktadır. Bella Gloria markalı pırlanta kolyeyüzük, küpe, bileklik ve set koleksiyonlarımızı www.bellagloria.com adresinden inceleyebilirsiniz.

GÜMÜŞ MÜCEVHER’DE GÜVENİLİR MARKAMIZ GÜMÜŞ TUTKUSU

Yılların birikimi ile oluşan altın ve pırlanta koleksiyonlarımızı, siz değerli müşterilerimize daha satın alınabilir fiyatlardan ulaştırabilmek ve özellikle genç jenerasyonun mücevhere olan ilgisini özendirmek amacıyla 2013 yılında gümüş mücevher olarak üretmeye başladık.
Bu şekilde oluşan koleksiyonumuzu diğer koleksiyonlarımızdan ayırarak Gümüş Tutkusu markası ile sizlerin beğenisine sunuyoruz. Sizlerden gelen olumlu taleplerle her geçen gün gelişen Gümüş Takı koleksiyonlarımızda amacımız, sezonun trendlerini ve renkleri kolayca yakalamanızı sağlayabilmek!
Otantik Gümüş Kadın Kol Saati GTSW00015Altın Kaplamalı Gümüş Nazar Duası Plaka Kolye GTSP00092Altın Kaplamalı Gümüş Açık Yıldız Küpe GTSE00047Altın Kaplamalı Gümüş Fatma Ana Eli Küpe GTSE00090Altın Kaplamalı Gümüş Ayet-el Kürsi Plaka Bileklik GTSB00123Altın Kaplama Damla Gümüş Kolye GTSP00473Atatürk Gümüş Kol Düğmesi GTSC0000733 lü Gümüş Tesbih GTST00031Altın Kaplama Elmas Modeli Gümüş Set GTSS00174

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar buraya..