8.9.14

Ideal Resource Anti-Dark Circle Eye Illuminator


YENİ! YENİ! YENİ!


Anti-Dark Circle Eye Illuminator

Her açıdan kusursuz gözler

Darphin Laboratuvarları, formüllerin Sanatı ile profesyonel mirasın bir araya getirildiği IDEAL RESOURCE ANTI-DARK CIRCLE EYE ILLUMINATOR’ı sunar. Göz kontürü bölgesi için tasarlanan bu çok özel #bakım, üçlü etkisi ile #hassas #goz bölgesine anında #parlaklık, genç görünüm ve taze bir ışıltı verir.

Göz kontürü, hassas bölge.
Göz kontürü bölgesi her kadının endişesidir. Bu bölgedeki deri diğer bölgelerden 5-6  kat daha hassastır.  Gündelik hayatta maruz kalınan etkenler  yorgunluk, stres ve tahrişi arttırır. Bunun sonucunda, koyu halkalar, ince çizgiler ve yaşlanmanın en belirgin belirtileri açığa çıkar. Göz kontürü özenli bakım ister.

Çözüm olarak, #Darphin üçlü etkiye sahip IDEAL RESOURCE ANTI-DARK CIRCLE EYE ILLUMINATOR yorgun gözlere enerjisini geri kazandırırken yatıştırır ve genç görünümünü muhafaza eder. Bu yeni jenerasyon bakım için Darphin Vendôme Enstitüsü’ndeki güzellik terapistleri tarafından kullanılan gelişmiş masaj tekniklerinden esinlenildi.

3’lü ETKİ:
Anında aydınlatıcı etki
Saydam optik teknolojisi ile birleşen mikropartiküller ışığı yakalar ve anında göz çevresini aydınlatır. Göz kontürü çevresi, içeriğindeki maddelerden faydalanarak zaman içinde daha aydınlık görünür. #CVitamini, #Karadut kökü ve nane familyasından bir bitki olan #Scutelleria ekstresi cilde masaj yapıldığında mikrosirkülasyonu canlandırır. İnce çizgilerin görünümü azalır, ve “photoshop” etkisi göz çevresinin ışıltısını geri kazanmasına yardımcı olur.

Yenileyici etki
#Siegesbeckia bitkisi ve #Oligopeptit birleşimi doğal kolajen üretimini desteklerken Zeytin ekstresi ideal #nem dengesini sağlamak için bariyer fonksiyonunu geri kazandırır. Göz kontürü sağlamlaştığında, yorgun görüntüsünden arındığında ve beslendiğinde gücünü ve esnekliğini geri kazanır.

Yatıştırıcı etki
#Yeşilçay ekstresi, #Kafein in faydalarıyla birleşip tahrişe meyilli olan göz kontürünü yatıştırıp korur. Gözler enerji ile dolar.


UYGULAMA HAZZI:
#IDEALRESOURCEANTIDARKCIRCLEEYEILLUMINATOR sabah ilk uygulamadan itibaren, anında ferahlık verir ve palldyum aplikatörü bu hissi arttırır. Darphin güzellik terapistleri tarafından kullanılan #Dijitopressure ve Phyto-Drainage’ın yatıştırıcı tekniğinden esinlenilen bu ürün kadınların günlük #bakım rutininde kolaylıkla yerini alacak.

Uygulama Rutini:
         İnci büyüklüğünde krem için tüpü yavaşça sıkın.
         Göz altlarına iç köşeden dış köşeye doğru ileri geri hareketler ile uygulayın, 3 defa tekrarlayın.
         Bu hareketi gözün üst bölgesine, kaşın altına gelecek kadar uygulayın.
         Dijito-pressure ile kaşın altına, toplam 4 baskı noktası olacak şekilde, her seferinde 1 baskı noktasına uygulayın.
         Aynı tekniği göz altına da uygulayın.
         Göz bölgesinin iç köşesinden dış köşesine doğru küçük, zig zag hareketleri ile uygulayarak tamamlayın.
         Fazla kremi almak için hafifçe masaj yapın,

Günlük bakım rutininize ekleyerek her gün makyaj öncesi kullanın.

IDEAL ANTI-DARK CIRCLE EYE ILLUMINATOR’ı çantanıza atın ve gün boyunca gerektiğinde uygulayın.  


Tüm cilt tipleri için uygundur.
Oftalmolojik testten geçirilmiştir.
Lens kullananlar için uygundur.


Fiyat: 161 TL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar buraya..