29.10.15

Karın Bölgesindeki Yağlanma ve Sarkma Kabusunuz Olmasın!




Yaşlanma ,aşırı kilo alıp verme ve doğum sonrası oluşan karın bölgesindeki yağlanma ve derinin gevşemesi, hemen hemen her kadının korkulu rüyasıdır. Bu deformasyonun sebep olduğu kötü görüntü özellikle kişinin psikolojisini olumsuz yönde etkilediği de bir gerçektir.

Şüphesiz, estetik olmayan bu görüntüyü yok etmenin yolları mevcuttur. Bahsettiğim yağlanmadan yoğun tempolu bir spor sayesinde kurtulabilirsiniz. Ancak yapılan sporun sürekliliği yoksa, bir süre yapıp arkasını getiremiyorsanız karnınızın eski yağlı haline dönmesi kaçınılmaz olacaktır.

Düzenli sporve diyet ile bu yağlanmadan kurtuldunuz diyelim karın bölgenizde oluşan deri bolluklarıyla nasıl mücadele edeceksiniz? İşte bu noktada, sizi rahatsız eden bu görüntüden, yağlanmadan ve sarkmadan estetik cerrahi müdahale sayesinde kalıcı olarak kurtulabilmek mümkün.

Sizdeki mevcut bozukluk şayet göğsünüzün hemen altı hizasından başlayıp tüm karın ön bölgesini kapsıyorsa doktorunuz karın germe operasyonu önerirken, deri bolluğunuz sadece göbek deliğinizin altındaki bölgede kalıyorsa bu bölgeye yönelik mini karın germe operasyonunu önerebilir. Operasyonun türüne detaylı bir muayene sonucu doktorunuzla birlikte karar vermeniz gerekecektir.

Böyle bir operasyona niyetlendiğinizde, her şeyden önce karın germe ameliyatının genel anestezi altında işinin uzmanı bir estetik cerrah tarafından ve mutlaka bir hastane ortamında yapılması gereken bir operasyon olduğunu bilerek yola çıkmanız gerekmektedir. Buna ilaveten, ameliyat öncesi detaylı bir muayene olmak, doktorunuzla ameliyatın hazırlık aşamasını, risklerini ve operasyon sonrası dikkat edilmesi gereken hususları tartışmanız ve en önemlisi doktorunuza beklentilerinizi en doğru şekilde aktarabilmeniz sizin operasyondan maksimum memnuniyetle çıkmanız için son derece önemlidir.

Giydiğiniz her kıyafetten taşan, pantolondan sarkan ve en önemlisi sizi mutsuz eden bu görüntüden kurtulmak için bir adım atmaya ne dersiniz?

2 yorum:

  1. Kötü bir durum tabiki de, doğumdan sonra karşılaşma riski yüksek ama bu sebepten ameliyata gidilir mi emin olamadım :))

    YanıtlaSil
  2. Ahh yıllardır benimle olan yağlar
    Benim gibi tembellik etmeyin bir yapisiyorlar ve bir daha bırakmıyorlar maalesef

    YanıtlaSil

Yorumlar buraya..