17.10.15

Lansinoh HPA Lanolin Meme Ucu Yaraları İçin Krem 40ml



Emzirirken yaşanabilen meme sorunları en fazla emzirme tekniklerinin tam uygulanmayışından kaynaklanmaktadır. Öncelikle meme uçlarında oluşabilen yarık ve çatlakların nedeni bu sayılmaktadır. Bu durumda emzirmeyi güçleştirmektedir. Emzirmenin dışında meme bölgesinde oluşabilecek sorunlar için alternatif tedavi yöntemleri geliştirilmeye devam etmektedir. Meme ucu bakımı konusunda da bilgi paylaşacak olursak; meme uçlarınızı sürekli olarak silmemeniz, yanlış kremler kullanmamanız ve meme ucunuzu nemli bırakmamanızı tavsiye edebiliriz. Göğüs ucu yaraları aynı zamanda ağrılara neden olacağından dolayı bayanlarda sürekli hale de gelebilmektedir.
Meme uçlarını korumaya ve bakımına yardımcı olmak için geliştirilen Lansinoh HPA Lanolin Meme Ucu Yaraları İçin Krem sayesinde, kuru ve hassas ciltler için çeşitli uygulamalar da yapılabilmektedir. Avustralya ürünü olan bu krem ayrıca orijinal saf lanolin ürünüdür. %100 doğal minerallerden üretilmiştir. İçeriğinde katkı maddesi ya da paraben bulunmaz. Herhangi bir kokusu, tadı ya da rengi bulunmamaktadır. Bu yüzden bebeğiniz için güvenilir meme ucu kremleri arasında yerini almıştır. Ayrıca emziren anneler için de gelişmiş teknolojilerle üretilmektedir. Dünya’nın en safa meme ucu kremi olarak bilinir ve tamamen yabancı maddelerden arındırılmıştır. Emzirme işleminden önce silinmesi de gerekmiyor.

Krem hakkında yapılan önemli açıklamalar arasında; Mevsimler arasında yaşanan ısı farkı nedeniyle kimi zaman plastik ambalajında büzülme görülebilmektedir. Oda sıcaklığında kısa bir süre bekletildikten sonra ürün, eski haline dönmektedir. Ambalajın ısı farkı ile büzüşmüş hali, tüketiciler tarafından daha önce kullanılmış gibi bir algının oluşmasına neden olabiliyor. Karton kutularda güvenlik bandı bulunmamasına rağmen plastik kap kısmında yuvarlak bir emniyet bandı yer almaktadır. Bu anlamda sağlıklı göğüs uçları için bu ürünü tercih edebilir ve uzun süre kullanabilirsiniz. Bebeğinizin ve sizin sağlığınız için önemli olan bu durumu dikkate almalı ve bu kremi kullanmaya başladıktan sonra göreceğiniz farklılıklar ile doğru bir tercih yaptığınızı anlayabilirsiniz. Lansinoh HPA Lanolin Meme Ucu Yaraları İçin Krem, tüm annelerin ilk tercihi arasında kullanılmaya ve daha büyük kitlelere tavsiye edilmeye devam ediyor. Meme ucu kremleri arasındaki tercihinizi bu ürün üzerinden değerlendirebilirsiniz.

3 yorum:

  1. Çook kullandım bu kremi gerçekten işe yarıyor.

    YanıtlaSil
  2. Bunu yaşamış bir anne olarak daha önceki deneyimimden bir örnek: kakao yağı. Üstelik silmesen bile bebeğe zararı yok. Bilgine

    YanıtlaSil
  3. Sizin deneyimleriniz sayesinde bizde bilgilenmiş oluyoruz :) son zamanlarda çok duyuyorum bu kremi :)

    YanıtlaSil

Yorumlar buraya..