31.1.17

HASSAS SEVGİLİNİZİ YATIŞTIRMAK İÇİN DARPHİN’DEN BASİT PÜF NOKTALARI...

Şehir hayatı, çalışma temposu, indirim dönemi, özel günler derken biz kadınlar bazen hassaslaşabiliyoruz.

Bu yıl 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevgilinizin hassasiyetini gidermek için Darphin Intral serisinin yatıştırıcı etkili ve mis gibi Papatya kokulu kremleri ile hassasiyeti ortadan kaldırın.

Önemli not: Pembe kremlerin yanında sunacağınız bir adet pembe gül ile onu daha da mutlu edebilirsiniz...


Bir temizleyici ile, «hassasiyetinin farkındayım» mesajı verebilirsiniz...


Intral Air Mousse Cleanser:

Rahatlatıcı özellikleriyle bilinen Papatya ve Alıç gibi zengin bitkisel içeriklere sahip Intral Air Mousse Cleanser sıvıdan köpüğe dönüşen formuyla cildin nem bariyerini destekliyor; cildi kalıntılardan ve çevresel faktörlerden arındırıyor. Kremsi zengin dokusu ve içeriğindeki Vanilya ile Beyaz Misk’in ferah kokusu cildi yumuşatıyor.

Tavsiye edilen perakende satış fiyatı: 109 TL

Tonik onu ne kadar iyi tanıdığınızın en önemli işareti...

Intral Toner:

İçeriğinde bulunan; “Yatıştırıcı kompleks” (Polisakkarid, Şakayık, Papatya, Alıç özü) ve Aloe Vera ile cildi yatıştırır, sakinleştirir. Mükemmel kokusu ve yatıştırıcı formülü ile temizleme sırasında yaşanabilecek iritasyonu hafifletir.

Fiyat: 115 TL
500 ml: 199 TL

İkonik serum her kadını mutlu eder...

Intral Redness Relief Soothing Serum:

İçeriğindeki Yatıştırıcı kompleks (Polisakkarid, Şakayık, Papatya, Alıç özü), Glikoaminoglayken, Resveratrol ile İritasyondan kaynaklanan gerilme hissini azaltır. Cildi yumuşatır, rahatlatır, iritasyonu sakinleştirir ve kızarıklık görünümünü azaltır.Hassas cilt ve kızarıklık problemi yaşayan ciltler için idealdir.

Fiyat : 249 TL
50 ml: 339 TL



Cilt tipine uygun nemlendiriciyi de eklerseniz 1 yıl rahatsınız!

Intral Soothing Cream:

İçeriğindeki “Yatıştırıcı kompleks”, Bisabolol, Orkide özü ve E vitamini ile cildi nemlendirir, yatıştırır. Cilde yumuşaklık ve rahatlık hissi verir. Ayrıca bu ürün, sentetik koruyucu, suni renk veya koku da içermez.

Fiyat :199 TL

Intral Redness Relief Recovery Cream:

İçeriğindeki yatıştırıcı kompleks (Polisakkarid, Şakayık, Papatya, Alıç özü), Buğday kepeği özü, Glikosominglayken, E vitamini, Yeşil Mika ile hassas ciltleri yatıştırır, kızarıklık ve kabartılı görünümü azaltır, kamufle eder ve iritasyonu azaltır. Cildin doğal bariyerini kuvvetlendirir. Cildi nemlendirir ve yumuşatır.

Fiyat :199 TL

Intral Redness Relief Recovery Balm:

İçeriğindeki yatıştırıcı kompleks (Polisakkarid, Şakayık, Papatya, Alıç özü), Buğday kepeği özü, Mango yağı, E vitamini ile cildi yatıştırır, kızarıklık ve kabartılı görünümü azaltır. Cildin doğal bariyerini kuvvetlendirir, yoğun kıvamı ile mükemmel koruma, nem ve bakım sağlar. Eşsiz kokusu ile bakımı keyfe dönüştürür.

Fiyat 199 TL


Son ama en önemli adım: Cildinin rengiyle bütünleşecek ve onu tüm gün zararlı ışınlardan ve çevre kirliliğinden koruyacak yumuşacık bir krem...

Intral Environmental Lightweight Shield SPF 50:

Intral Environmental Lightweight Shield SPF 50 cildi ve göz çevresini çevresel faktörlerden korur. %100 mineral UVA/UVB filtreleri ile ince yapılı, ten rengi bu sıvı adeta ciltle bütünleşip kayboluyor.
Cilt yumuşak, aydınlık hissediyor ve korunuyor.

Üçlü etki sunan bu ürün cildi hem UVA/UVB ışınlarına karşı hem de çevresel faktörlere karşı koruyor ve renkli yapısıyla mükemmel bir makyaj bazı oluşturuyor.

Buğday proteini cilt üzerinde nefes alabilen bir tabaka oluşturarak çevresel faktörlere karşı korur.

Tavsiye edilen perakende satış fiyatı: 169 TL



1 yorum:

Yorumlar buraya..