27.5.14

Setur ile Erken rezervasyonla tatil fırsatları


Erken rezervasyonla tatil fırsatları
Yaz ayında tatil için erken rezervasyon fırsatı Setur ile devam ediyor.

Yılın yorgunluğunu atabileceğiniz ve ailenizle güzel bir vakit geçirebileceğiniz tatil fırsatları Setur’da devam ediyor. Setur, %35’e varan indirimlere tatilinizi hemen satın alıp giriş gününden 3 gün öncesine kadar mazeret belirtmeden iptal etme avantajı sunuyor. Erken rezervasyon yapıldıktan sonra istenilen yeni bir tarihte otelin müsait olması durumunda tatil tarihinizi değiştirme avantajı da bulunuyor.


Yaz ayında yurt içi tatili için ilk akla gelen seçenekler İzmir, Bodrum ve Antalyaotelleri. İşte size Setur ile erken rezervasyon fırsatı devam eden otellerden bir kaçı;



Sheraton Çeşme Hotel Resort & Spa, Çeşme - Ilıca
Sheraton Çeşme Hotel, Resort ve SPA, Ege Denizine doğru uzanmış çok özel bir bungalov tarzı iskelesi ile Ilıca sahilinin üç kilometresi boyunca yayılmıştır. Sheraton Çeşme bölgenin cazibe alanı olan Alaçatı Rüzgar Sörfü merkezine ve Sakiz Adasına yakınlık göstermektedir. Otel Ilıca Mevkii'nde bulunmaktadır.Toplam 398 odaya sahip olan oteli havaalanına 45 dakika uzaklıktadır.


Club Hotel Turan Prince World, Side – Kızılağaç
Club Turan Prince World altın kumlu plajı, büyük ve ferah bahçeleri ile dikkat çekiyor. Antalya Manavgat Kızılağaç Mevkii'nde bulunan tesis 150.000m2 alan üzerinde 680 odaya sahip. Şehir merkezine 12 km., Antalya havalimanına 75 km. uzaklıkta olan Club Hotel Turan Prince World denize sıfır mesafededir.


Kempinski Barbaros Bay Bodrum, Bodrum – Yalıçiftlik
Gökova Körfezi' nin el değmemiş maviliğine bakan kayalıklara kurulmuş olan Kempinski Hotel Barbaros Bay, Bodrum’un merkezine ve canlı gece hayatına çok yakın olmakla beraberinde eşsiz manzarasıyla misafirlerlerine güzel bir tatil sunmaktadır.

Setur’un 2014 erkenrezervasyon otelleri hakkında bilgi için www.setur.com.tr adresinde yer alan web sitesini ziyaret edebilir, 444 0 738 numaralı çağrı merkezinden bilgi alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar buraya..