20.5.14

Tarzınıza göre bileklikler Zet’de



Özgün tasarımcıların buluşma noktası Zet, kolye, küpe, bileklik gibi birbirinden güzel takı modelleriyle bayanların kalbini çalıyor. 560 dükkanı ve 30,110 ürünüyle Türkiye'nin en büyük tasarımcı pazaryeri olan Zet’de benzersiz seçenekler takı severleri bekliyor.


Özel ve orijinal parçaların bir araya geldiği Zet’de rengarenk ve zarif bileklikler dikkat çekiyor. Zet dükkanlarında el yapımı filli ve kuşlu bileklikler, taşlı deri bileklikler, geometrik şekilli modern parçalar ve boncuklu bohem modeller gibi farklı tarzlarda ürünler bulunuyor.

Her zevke uygun geniş seçenekler sunan Zet’de birbirinden şık bileklik modelleri yer alıyor. Kurdeleli ve çiçekli deri bileklikler stiline romantik bir hava katmak isteyenler için ideal bir alternatif olurken, taşlı ve boncuk işlemeli deri bileklikler ise gösterişi seven bayanlara hitap ediyor. Daha sade bir giyim tarzına sahip olanlar için de keskin hatlı birbirinden özgün abstract bileklikler bulunuyor.


Zet’de yer alan geometrik şekilli altın görünümlü bileklikler modern şıklığı sevenlerin gözdesi olmaya aday. Stiline sevimli bir dokunuş katmayı sevenler için ise kedili, cupcakeli ve kuşlu bileklikler biçilmiş kaftan.


Sınırlı sayıda ürünleri ile öne çıkan Zet’de, özgün tasarımlar sunan satıcılar ile özel tasarım ürünlere ilgi duyan alıcılar bir araya geliyor. Zet, her geçen gün eklenen yeni dükkanları ve cazip kampanyalarıyla alışveriş tutkunlarını mest ediyor.  


1 yorum:

Yorumlar buraya..