29.5.14

İnceleme : Klorane Kuru Şampuan

Kuru şampuan ile tanışmayan kaldı mı? Çabuk yağlanan, cansız, sönük saçlarınız mı var.
 Gün aşırı yıkamaktan bıktınız mı?...
Bu şikayetler uzar gider. 8 yıldır bir türlü vazgeçemediğim sarı renk epey yıprattı saçlarımı, yapısı inceldi, Bakım, maske, yağ sürmesem uçlarına kuru kupkuru saçlarım oldu. 
Kuru şampuanları denemeden önce bende önyargılıydım. 
Ta ki sonucu görene kadar.

Uyuşukluğumun üzerimde bolca olduğu bir gün neymiş bu deneyeyim dedim. Hatta saçlarıma eşit  yayılsın diye eşimden destek aldım. 

Sonuç mu aşağıda..




Fiyatı : 28 TL civarı

Klorane kuru şampuan içeriğinde bulunan  yulaf sütünün üstün besleyici ve nemlendirici özelliği sayesinde saç diplerini besleyip nemlendiriyor. Temizlenmiş hissi veriyor. Öyle yapış yapış olmuyor.
Sizin kullandığınız kuru şampuan markası nedir ?
Yorumlarınızı bekliyorum.

Çok öptüm
Gülshen.




28.5.14

Makyaj televizyonu ile saç modelleri



Düğün sezonu açıldı. En çok yaz düğünlerini seviyorum. 
Hele bir de kır düğünüyse tadından yenmiyor.
Geçen sene katıldığım bir kır düğünü için söyle bir google arama yaptım.
Trend nedir, nasıl giyilir diye.
Karşıma epey seçenek çıktı.Ben uzun tiril tiril bir elbise giymeyi tercih ettim. Omzuma da şık bir şal :)

Yanıma her ihtimale karşı babet almıştım :).
Garanticiyim..  Ne yapayım.
O kadar çok eğlenmişiz ki dönüşte Kerem de bende arabada uyuyakaldık.
Ankara da daha çok açık alanlar da düğünler yapılsın.
Düğünü olacak arkadaşlara, akrabalara duyurulur...

Tam sezonuyken sizlere bir kaç önerim olacak.

Saçlarınız kısa ve ne yapacağınıza karar vermediyseniz 
size yardımcı olacak ipuçlar burada 

Hep hayranı olduğum kıvırcık saçlara nasıl şekil verebilirim, daha rahat ve şık nasıl kullanırım diyorsanız bir tık 

En şık kullandığım model olan dalgalı saç  önerilere de bir  göz atın.


Tarzınıza saç tipinize uygun model tamam sa sıra göz makyajında. Doğru renkler kıyafetinizle bütünlük. Mevsime göre tercihlerim değişiyor. Yazın renkli cıvıl cıvıl renkler tercihim oluyor.

Ani bir kararla kahkül kestirdim. Bir türlü alışamadım. Haziranın 2. haftası düğünümüz var. 
Saçlarıma nasıl bir model yaptırsam diye bakıyorum.
 Sizin öneriniz ne olur. 
Desteklerinizi bekliyorum. 

Takının Yeni Adresi : Axesayra

Merhabalar,

Axesayra kadınlar günü etkinliğime destek olan sponsorlardan biriydi. 25 adet çok şık bileklikleri el yapımı kraft kutulara koyarak göndermişti. 


 Nisan ayı boyunca her güne birbirinden güzel indirimle şık takıları satışa sundu.

Bu indirimlerde beğendiğim bir kaç ürünü sipariş etmiştim.
 Paypal üzerinden alışveriş yapıyorsunuz gayet güvenli yani.
Kargonuz da 2 gün içerisin de kapınızda.




27.5.14

Setur ile Erken rezervasyonla tatil fırsatları


Erken rezervasyonla tatil fırsatları
Yaz ayında tatil için erken rezervasyon fırsatı Setur ile devam ediyor.

Yılın yorgunluğunu atabileceğiniz ve ailenizle güzel bir vakit geçirebileceğiniz tatil fırsatları Setur’da devam ediyor. Setur, %35’e varan indirimlere tatilinizi hemen satın alıp giriş gününden 3 gün öncesine kadar mazeret belirtmeden iptal etme avantajı sunuyor. Erken rezervasyon yapıldıktan sonra istenilen yeni bir tarihte otelin müsait olması durumunda tatil tarihinizi değiştirme avantajı da bulunuyor.


Yaz ayında yurt içi tatili için ilk akla gelen seçenekler İzmir, Bodrum ve Antalyaotelleri. İşte size Setur ile erken rezervasyon fırsatı devam eden otellerden bir kaçı;



Sheraton Çeşme Hotel Resort & Spa, Çeşme - Ilıca
Sheraton Çeşme Hotel, Resort ve SPA, Ege Denizine doğru uzanmış çok özel bir bungalov tarzı iskelesi ile Ilıca sahilinin üç kilometresi boyunca yayılmıştır. Sheraton Çeşme bölgenin cazibe alanı olan Alaçatı Rüzgar Sörfü merkezine ve Sakiz Adasına yakınlık göstermektedir. Otel Ilıca Mevkii'nde bulunmaktadır.Toplam 398 odaya sahip olan oteli havaalanına 45 dakika uzaklıktadır.


Club Hotel Turan Prince World, Side – Kızılağaç
Club Turan Prince World altın kumlu plajı, büyük ve ferah bahçeleri ile dikkat çekiyor. Antalya Manavgat Kızılağaç Mevkii'nde bulunan tesis 150.000m2 alan üzerinde 680 odaya sahip. Şehir merkezine 12 km., Antalya havalimanına 75 km. uzaklıkta olan Club Hotel Turan Prince World denize sıfır mesafededir.


Kempinski Barbaros Bay Bodrum, Bodrum – Yalıçiftlik
Gökova Körfezi' nin el değmemiş maviliğine bakan kayalıklara kurulmuş olan Kempinski Hotel Barbaros Bay, Bodrum’un merkezine ve canlı gece hayatına çok yakın olmakla beraberinde eşsiz manzarasıyla misafirlerlerine güzel bir tatil sunmaktadır.

Setur’un 2014 erkenrezervasyon otelleri hakkında bilgi için www.setur.com.tr adresinde yer alan web sitesini ziyaret edebilir, 444 0 738 numaralı çağrı merkezinden bilgi alabilirsiniz.

20.5.14

Tarzınıza göre bileklikler Zet’de



Özgün tasarımcıların buluşma noktası Zet, kolye, küpe, bileklik gibi birbirinden güzel takı modelleriyle bayanların kalbini çalıyor. 560 dükkanı ve 30,110 ürünüyle Türkiye'nin en büyük tasarımcı pazaryeri olan Zet’de benzersiz seçenekler takı severleri bekliyor.


Özel ve orijinal parçaların bir araya geldiği Zet’de rengarenk ve zarif bileklikler dikkat çekiyor. Zet dükkanlarında el yapımı filli ve kuşlu bileklikler, taşlı deri bileklikler, geometrik şekilli modern parçalar ve boncuklu bohem modeller gibi farklı tarzlarda ürünler bulunuyor.

Her zevke uygun geniş seçenekler sunan Zet’de birbirinden şık bileklik modelleri yer alıyor. Kurdeleli ve çiçekli deri bileklikler stiline romantik bir hava katmak isteyenler için ideal bir alternatif olurken, taşlı ve boncuk işlemeli deri bileklikler ise gösterişi seven bayanlara hitap ediyor. Daha sade bir giyim tarzına sahip olanlar için de keskin hatlı birbirinden özgün abstract bileklikler bulunuyor.


Zet’de yer alan geometrik şekilli altın görünümlü bileklikler modern şıklığı sevenlerin gözdesi olmaya aday. Stiline sevimli bir dokunuş katmayı sevenler için ise kedili, cupcakeli ve kuşlu bileklikler biçilmiş kaftan.


Sınırlı sayıda ürünleri ile öne çıkan Zet’de, özgün tasarımlar sunan satıcılar ile özel tasarım ürünlere ilgi duyan alıcılar bir araya geliyor. Zet, her geçen gün eklenen yeni dükkanları ve cazip kampanyalarıyla alışveriş tutkunlarını mest ediyor.  


İnce Topuk: Kişiye Özel Tasarım



Merhabalar,
Sizlere yeni tanıştığım İnceTopuk.com  sitesi  hakkında bahsetmek istiyorum. 


firma_adi

Evet.. Evet ayakkabı, çanta, giyim, aksesuar sitesi..


Göz bebeklerinizin büyüdüğünü hissedebiliyorum. :)

Kadınız vesselam.

 Ayakkabıya hayır diyemeyiz. 

Ayaklarımızın üzerinde durduğumuz o andan itibaren hayatımızın vazgeçilmezleri arasında ayakkabılarımız..

Bu fikrime katılmayan var mı?

37 numara ayaklara sahip  biri olarak pek sıkıntı çekmedim ayakkabı  konusunda. Gerek internet gerekse mağazadan aldığım her ayakkabı tam olur.Sorun yaşamadım hiç desem yeridir..  Ya beklediğim renk gelmemiştir  ya da hoşuma gitmemiştir. 
Tamamen keyfi durum. 

Kısaca bir anım var okursanız eğer;

 35 numara  gelin ayakkabısı için 3 buçuk  yıl önce ayakkabı mağazalarını talan etmiş biri olarak yazıyorum bu satırları.. Ah .. Ah.. Ayaklarımıza kara sular indi ...
Bulsak bile tek model olmadı beğenmedik. 
Babacığım bizi çok eski tanıdığı bir ayakkabı atölyesine götürene kadar ne aradık anlatamam. Tam istediğimiz gibi olmasa da benzerine yakın bir ayakkabıyı yaptırdık.

Artık yorulmak yok, bir tık uzağınızda İnceTopuk.com sitesinde siz tasarlayın, ayağınıza gelsin, İnce Topuk.com açılış hikayesi de etkileyici  iki ayakkabı düşkünü girişimci kadın tarafından  Dünya da ve Türkiye de  ilk olan 3 Boyutlu modelleme kullanılarak yapılan kişiye özel hizmet veren siteyi açtılar..





Tamamen kendinizin tasarladığı ayakkabıyı giymek hayal değil. Nasıl olmasını isiyorsanız tek tek sekmelerden seçebilirsiniz.
 24 saat içinde kargoya veriliyor, kapıda nakit ödeme kolaylığı ve koşulsuz değişim.. 
Hemen sizi siteye ışınlıyorum.. İnceTopuk.com











14.5.14

Amerika'nın ünlü SPA markası Bliss’in efsane sıkılaştırıcısıyla 28 günde yaza hazırlanın!

Her sene olduğu gibi yaz aylarının yaklaşmasıyla, portakal kabuğu görünümünden kurtulma derdi yine gündemimizin en üst sırasına oturdu.
Ne yapacağız? Doğru besleneceğiz, bol su içeceğiz, spor ve masajla dolaşımı hızlandırıp portakal kabuğu görünümünden kurtulmaya çalışacağız.
Yeterli mi?
Tabii ki hayır!
Vücudumuzu kusursuz hale getirmek için her yolu denememize rağmen maalesef çoğu zaman istediğimiz sonuca ulaşamıyoruz. Beslenme alışkanlıklarımız, hayat tarzımızda yapacağımız çeşitli değişikliklerin yanı sıra aslında doğru ürünü kullanmamız da gerçekten çok önemli. Ancak bu şekilde pürüzlü ve portakal kabuğu görünümlü cilde, onarıma başlaması için gerekli donanımı sağlayabiliriz.
Kısaca yaz aylarının yaklaşmasıyla gelen bikini sezonunun bir kabusa dönüşmesini istemiyorsanız bu yazımızı mutlaka okuyun çünkü efsane sıkılaştırıcı ürün nihayet Türkiye’de!
Amerika’nın en iddialı markalarından bliss’in, ünlü sıkılaştırıcı ürünü fatgirlslim, bu yaz sizi bu dertten kurtarmak için eczanelerde yerini aldı.
Geçtiğimiz yıllarda farklı yöntemler deneyip hayalinizdeki vücuda kavuşamadıysanız, New York’un dünyaca ünlü Bliss Spa’sından doğan “fatgirl”serisi ile tanışma vaktiniz artık gelmiş demektir.
Basında da sıkça yer aldığı gibi birçok ünlü model, televizyon, sinema yıldızı, dünyaca ünlü popstar gündüz ve gece kreminden oluşan bu özel seriyi kullanmayı tercih ediyor.
Aslında bu çok da şaşırtıcı değil çünkü bliss’in dünyada çok tercih edilen bir marka olmasının yanı sıra, bu serinin klinik çalışmalarla da kanıtlanmış çok fazla etkisi bulunuyor.
Örneğin; yapılan araştırmalarda kullanıcıların
• %87'si sıkılaştırıcı etkiyi,
• %85'i inceltici etkiyi,
• %73'ü portakal kabuğu görünümünde azalmayı gözlemledi.*
İşte bliss efsanesinin sırrı!
Efsane bliss fatgirlslim-vücut toparlama ve sıkılaştırmaya yardımcı gündüz kremi, kapsüle edilmiş patentli Qusome© kafein teknolojisi ile portakal kabuğu görünümünü azaltmayı desteklerken, cildi sıkılaştırmaya da yardımcı oluyor.
Ayrıca bliss’in bu serisinde bir de fatgirlsleep-vücut toparlama ve sıkılaştırmaya yardımcı gece kremi bulunuyor. Serinin gündüz kreminin tamamlayıcısı olan bu gece kremi, kapsüle edilmiş formülü ile siz uyurken 6 saat boyunca vücuda etki ediyor ve portakal kabuğu görünümlü bölgeleri pürüzsüzleştirmeye yardımcı oluyor. Gece kreminin içeriğinde gündüz kreminden farklı olarak yatıştırıcı özelliği olan lavanta ve lotus çiçeği özü bulunuyor. Bu özler uyku esnasında etki göstererek vücudun kendini yenileme sürecine destek oluyor, böylece “sıkı” bir uyku çekmenizi sağlıyor!
Kullanımı ise çok basit. Her sabah fatgirlslim’i 20-30 saniye boyunca portakal kabuğu görünümlü bölgelere masaj hareketleri ile uygulayabilir ve hemen emildiği için ardından hızla giyinebilirsiniz. Akşamları da yatmadan önce fatgirlsleep’i yine aynı şekilde uygulamanız yeterli!
Üstelik kısa bir süre için eczanelerden 1 adet fatgirlslim ve 1 adet fatgirlsleep aldığınızda, hediye olarak masaj aparatına da anında sahip oluyorsunuz.
Bu aparatın özel tasarlanmış yüzeyi ile masaj yaptığınızda, bu muhteşem iki ürününün cilt tarafından daha iyi emilmesini sağlayabilirsiniz. Problemli bölgeye aşağıdan yukarıya ve dışarıdan içeriye hareketlerle, hafifçe bastırarak ve bileğinizi sağa sola doğru bükerek uygulamanız gerekiyor.
Ayrıca bu aparatı sadece kremlerinizle değil, duş esnasında da kullanabiliyorsunuz.
Daha etkili bir çözüm için bu bakım serisi ile birlikte düzenli egzersiz yapmayı ve sağlıklı bir beslenmeyi de unutmamalısınız.
Bu efsane seriyi ve bliss markasının diğer tüm ürünlerini Türkiye’de sadece yetkili eczanelerde bulabilirsiniz.    
Yetkili eczanelere ulaşmak ve daha detaylı bilgi için
 www.blissturkiye.com sitesini ziyaret ediniz.      
* Bağımsız laboratuvarlar tarafından yürütülen test sonucudur. Etkileri 28 günü kapsayan klinik çalışmalarla kanıtlanmıştır.
Bir boomads advertorial içeriğidir.

12.5.14

Doğaya ve İnsana Saygılı Bir Bakım İçin; Vegan Formüllü Live Clean

Paraben, Silikon ve Sülfat  içermeyen formülü ile Live Clean serisinde bulunan tüm şampuanlar yüzde 98, kremler ise yüzde 96 sertifikalı organiklerle zenginleştirilmiş bitkiler içeriyor. Sekiz farklı serisi ile geniş ürün seçenekleri sunan Live Clean, çok az miktarda kullanım ile sağlıklı saç ve saç derisi içindoğal bakımın temel adımlarını oluşturuyor.
Watsons mağazalarında bulunan Live Clean ürünleri, hayvanlar üzerinde test edilmeyen, doğada biyolojik olarak çözünebilir saflaştırılmış sudan oluşan formülasyonu ile doğaya ve insana dost. 
 

Live Clean serileri;
Purple Jevel : Kıvırcık ve dalgalı saçlara özel seri
Fresh Water : Kuru Saçlar için nemlendirici seri
Argan Oil: Tüm saç tipleri için geliştirilmiş onarıcı seri
Green Earth : Tüm saç tipleri için güçlendirici seri
Bali Oil: Yumuşaklık ve parlaklık sağlayan seri
Clean Air : İnce telli saçlara özel hacimlendirici seri
Pink Fire: Boyalı saçlara özel
Apple Cider : Yağlı Saçlara özel elma sirkesi içeren arındırıcı şampuan
Mayıs ayı boyunca tüm Live Clean ürünleri Watsons mağazalarında % 20 indirimli. 
Bu fırsatı kaçırmayın!

8.5.14

Altunbilekler Anneler Günü Sosyal Sorumluluk Projesi






Altunbileklerin öncülük yaptığı sosyal sorumluluk projesine katılmak isteyen arkadaşlarım var ise bana smmgulsen@gmail.com adresinden ulaşabilir se çok sevinirim.

6.5.14

Anneler Gününe Özel NOTE Nail Enamel Oje‏


NOTE  Nail Enamel 

Yeni Sezon Serisini Yarattı
Tek katta süper kapatıcı ve gözalıcı parlaklık

Renkli ve parlak, kalıcı ve uygulaması kolay…
Tek fırça darbesi ve geniş renk paletiyle NOTE oje serisi ile tanışın.
Mükemmel eller için Nail Enamel’in 50  rengini keşfedin.
Tutkulu, canlı renklerden asil nude tonlarına…
NOTE dünyasının en can alıcı renkleri Nail Enamel serisinde.
Parlak tırnaklar ve kusursuz eller için yoğun, güçlü renkler ile gösterişli kırmızı halı
yıldızlarının hayatına göz kırpın.


Tavsiye edilen satış fiyatı: 2.50TL

5.5.14

Annenizi ve Sizi Diva Pırlanta’nın Işıltılı Dünyasına Davet Ediyoruz!


Kadınlar  taşların parıltıyı severler.

O büyüleci  taşların ışıltısıyla kendi ışıklarını birleştirirler.  Diva Pırlanta birbirinden seçkin tasarımlarını değerli varlığınız  “Anneniz”in beğenisine sunuyor. Trendleri takip eden Diva Pırlanta, geleneksel çizgileri unutmadan yarattığı sertifikalı tasarım ürünleriyle sizin ve sevdiklerinizin   mutlu anlarında yanında olmak istiyor... 



Bir tıkla divapirlanta.com'dan beğendiğiniz mücevhere ulaşabilir, çok sevdiğiniz annenizi sevindirebilirsiniz! Şık Kolyeler ve yüzükler, bilezikler  ve küpeler Diva Pırlanta'da!

Kahraman Annelerin Akıllı Seçimi


Hobby’den yepyeni bir şampuan serisi.
Yeni Hobby Doğal Yağ ve Bitki Özlü Şampuan Serisi ile siz de tanışın.

Doğal yağ ve bitki özleri ile zenginleştirilmiş yeni Hobby Şampuan serisi piyasaya sunuldu.
Yeni Hobby Şampuan yenilenen formülündeki doğal özler sayesinde saçlarınızı besler, yumuşatır, yeni parfümü ile saçlarınızın uzun süre hoş kokmasını sağlar.

Yeni Hobby Şampuan hem doğal içeriği ve mis kokusu, hem de hesaplı oluşuyla ailesi için en iyisini bilen kahraman annelerin akıllı seçimi.
 

Yeni Hobby Doğal Yağ Özlü Şampuan Serisi içinde bulundurduğu “argan yağı & papatya, defne yağı & orkide çiçeği, badem yağı & yasemin çiçeği özleri” sayesinde  “kuru, yıpranmış, mat & cansız ve normal saçlar”  için  “parlaklık, hacim, onarıcı, canlandırıcı ve besleyici bakım” çözümleri sunarken; Yeni Hobby Doğal Bitki Özlü Şampuan Serisi de “menekşe, gül, zeytin, ısırgan otu ve yeşil çay özleri “ ile boyalı saçlar dahil her türlü saç tipine özel “günlük bakım, besleyici bakım, renk koruyucu ve parlaklık” gibi temel çözümler sunuyor.
Her iki seride de kepeğe karşı etkili ürünler de bulunmakta


Tavsiye edilen raf fiyatı 3,25 TL

2.5.14

Yapraklar Yeşerip Hayat Tazelenirken Cildinizi Onarın

Bahar geldi çattı. Mevsim geçişleriyle baş gösteren fiziksel değişikliklerle de karşı karşıya kaldık. Bu değişikliklerin şüphesiz en büyüğü cildimizde yaşanıyor. Mevsim geçişlerinde cildimizin nem dengesinde önemli değişiklikler yaşanır. Cildi kuruluktan pul pul dökülen de vardır, cildinin çok yağlı olmasından şikayet eden de. Siz de büyük ihtimalle bu sorunların birinden şikayetçisiniz. Cildinizde meydana gelen bu değişikliklerin önüne geçmek için tek bir yol var, o da cilt bakımı. Ne öneriyorsun dediğinizi duyar gibiyim. Anlatayım:
Yeni çıkan cilt bakım ürünlerini hepimiz deniyoruz, takip ediyoruz ama cildimizi uzun zamandır tanıyan ve koruyan bir marka var: Vaseline! 140 yılı aşkın süredir bizimle birlikte olan, nesilden nesile geçen bu ürün bize gerçek nemlendirmeyi sağlıyor. Vaseline markası şimdi de, üçlü saflaştırma yöntemiyle geliştirdiği Türkiye’deki en saf Vaseline Nemlendirici Jel’i bize sunuyor.
Vaseline Nemlendirici Jel, 3 kat saflaştırılmış formülü sayesinde piyasadaki diğer kremlere göre çok daha iyi sonuçlar veriyor. Üstelik sadece cilt nemledirmede değil; yara bakımı, pişikler, dudak bakımı gibi durumlarda da iyileştirici etki gösteriyor.
Son olarak, size çok mutlu olacağınız bir haber daha vereceğim: Hepimizin bayıldığı Vaseline’in Cocoa Butter losyonu ve kremine şimdi de Nemlendirici Jel’i eklendi! Bu harika ürünü cildinizi ve dudaklarınızı nemlendirmek için her gün kullanabilirsiniz.
Siz de bahar gelirken taptaze bir cilde kavuşmak istiyorsanız Vaseline Nemlendirici Jel’e tüm marketlerden ve eczanelerden ulaşabilirsiniz.
Bir boomads advertorial içeriğidir.